woensdag 19 oktober 2011

Klosjes.

Vorige week donderdag schreef Ingrid een blog over de "klosjeswave" die zij veroorzaakte in 2008 toen zij aan haar klosjes quilt begon. Overal op het internet zag je klosjes in alle kleuren en maten. Ik zat met verbazing te kijken wat voor moois er allemaal voorbij kwam.
Ook ik kon de verleiding niet weerstaan en ben malletjes gaan maken. En dit is het "klosje" wat ik toen gemaakt heb. Het zijn er niet meer geworden, ik had er geen "wauw" gevoel bij. Mijn belangstelling bleef beperkt tot andere klosjes.
Dit soort klosjes verzamel ik, deze kreeg ik een paar weken geleden van een zwemvriendin. Helemaal gelukkig kan ik daar van worden. Ooit als ik er genoeg van heb wil ik er een krans van maken,  een keer gezien op het wereld wijde web.
Zoveel heb ik er nu, maar het is nog niet genoeg. Op de meest ongewone plekken en momenten loop ik er tegenaan. En die andere "klosjes" van de "wave", ik loop er nog steeds warm voor als ik al die mooie affo quilts voorbij zie komen. Maar nu nog even niet!5 opmerkingen:

Beertje Zonn zei

Jouw klosjes zijn ook leuk om te zien.
Groetjes,

Beertje Zonn

Johanna Zweden zei

Wat leuk je klosjes verzameling, stuur me even je adres, want dat verzamel ik Zweedse klosjes voor je, en als ik dan naar Holland kom, stuur ik ze je wel op.
Je blokje woord mooi
Groetjes Joke

Anoniem zei

Ans,

Leuk dit artikel te lezen op je blog!!!!

Veel succes met sparen.

Je zwemvriendin

Beertje Zonn zei

Hallo Ans,
Hartelijk bedankt voor je felicitatie !

Richard

Ria van Kasteel zei

Hoi Ans, wat leuk dat je om mijn blog was, en nu neem ik een kijkje bij jouw. Ik zet je gelijk bij mijn favo's.Je kan ook niet aan alles meedoen al is de verleiding nog zo groot. Maar je hexjes vind ik erg leuk worden, frisse kleuren.

Groeten van Ria ;0)