maandag 31 oktober 2011

Van alles wat.

De week is weer voorbij gevlogen.
Dit is het clubwerkje wat de kinderen vorige week gemaakt hebben. Een egel met harige stekels of een eekhoorn met een pluimstaart. Het was niet zo'n moeilijk werkje, waardoor de kinderen aan het eind van de knutselmiddag allemaal met een egel of eekhoorn naar huis gingen.
Deze mooie vaas komt uit Uganda. Die hebben wij gekregen van zoon en schoonzoon, voor het verzorgen van de plantjes. De vaas is handgemaakt en heel zwaar.
Vrijdag ben ik met mijn moeder naar de handwerkbeurs in Ahoy geweest. Allebei voor het eerst, en wij hebben heel veel mooie dingen gezien. Alleen ben ik vergeten daar dan ook nog foto's van te maken. Bijna op het eind kwam ik er achter dat er nog een fototoestel in mijn tas zat.
Dit zijn mijn aankopen, een knot bandjesgaren om een tas te maken met daar bij een schouderband en bijpassende haaknaald. Verder nog een viltpakket waar ik een kerstboom van kan maken voor in het kerstwinkeltje.
En dan ben ik in het weekend aan het zoeken geweest naar een ontwerp voor de kerstkaarten dit jaar. Daar ben ik dit jaar erg laat mee en weet ook niet of het lukt om dat nog op tijd klaar te hebben.
En voor de kerstruil ben ik lekker bezig geweest, ik moet alleen voor de letter R nog iets maken, dat schiet dus lekker op.
En zover ben ik nu met de Varia-Hex, ik denk dat het quiltwerk de komende weken een beetje stil komt te liggen i.v.m. de nieuw te maken voorbeelden van knutselwerkjes en de kerstkaartproductie.
Dus er is ook voor de komende week "werk zat."6 opmerkingen:

Wieke van Keulen zei

Wat een ontzettend leuke blog heb je. En ik heb genoten van je foto's. De eekhoorn en egel vind ik fantastisch. en ook je Varia-Hex en die kleuren, woh! Veel succes met al je werkjes en dank voor het delen van al het moois.

sylvia zei

ik heb je blog gevonden, wat een gezelligheid en vooral die foto's van gister! Onwijs mooi is de herfst toch.......alhoewel, elk jaargetijde heeft zijn eigen charme.
Maar deze kleuren zet je vaak om in lapjes....:), zou een mooie quilt worden, groetjes, Sylvia

Beertje Zonn zei

Jij heb niet stil gezeten afgelopen week, mooi hoor wat je ons allemaal laat zien.
Groetjes van,

Beertje Zonn

inge zei

da's een mooie versie van de variahex!

Chris zei

Hallo Ans. Ik wilde terugreageren op je reactie, maar kreeg geen mailadres van je te pakken, dus ik doe het zó. Ben gelijk gaan snuffelen in je site. Jij zit ook niet stil!! Leuke Vairahex, weer heel anders dan de anderen.
Je vroeg hoeveel siggy's ik nu heb, dat zijn er 227. Maar sommige dames hebben er wel meer dan 500! Ik ga nog wel even door, ik wil mijn siggyrol toch wel 5 meter lang maken, dus .....
Fijn weekend en hart. gr. van mij.

Annemarie zei

Wat is je Varia Hex al groot geworden zeg! Het ziet er prachtig uit en de groene achtergrond vind ik helemaal geweldig! Succes met alle werkjes de komende tijd! groetjes, Annemarie